fbpx

Vision

Når du for alvor ser din egen essens,
viser magien sig lige der,
hvor du har allermest brug for det.

Vision, skab din ledestjerne 

 

Skab Din LedeStjerne: Visionsdag for Personlig Transformation

🌟 Invitation til en inspirerende dag med fokus på at skabe klarhed, mening og glæde gennem din vision.

Hvad inkluderer dagen:

  • Dybdegående Visionær Workshop: Udforsk kernen af din vision, uanset om det er for dig selv eller din virksomhed. Opdag, hvad der virkelig giver mening og glæde, og skab et klart billede af din vej frem.
  • EX3 Redskaber: Vi bruger eksklusive redskaber til at trække det subtile og vanskeligt formulerbare frem, så din vision bliver konkret og letforståelig.
  • Værdi- og Historiearbejde: Dyk ned i dine personlige eller virksomhedens værdier og historie for at skabe et klart og autentisk billede af din vision.
  • Enkel Vej til Målet: Skab en vision, hvor vejen er så enkel som mulig. Vi guider dig gennem processen med at forenkle og konkretisere din vision.
  • Kraftfuld Transformation: Din vision skabes fra essensen af dig, og den vil lede dig mod et glædesfyldt liv med dybere mening. Tag din kraft hjem og bliv skaberen af dit eget liv.
  • Inklusiv Forplejning: Nyd en dag med lækker forplejning, hvor du kan fokusere på din udvikling uden bekymringer.

Dato & Tid:  På nærmere aftalte dag kl. 10:00 – 15:00

Forberedelse: Cirka 3 timer af hjemmefokus anbefales inden workshoppen.

Pris: 6995 DKK inklusiv Lækkker forplejning

Tilmeld dig nu og gå derfra med en vision, der er i overensstemmelse med dig eller din virksomhed.

Kontakt os for yderligere oplysninger eller book en dag: info@dorthejuul.dk 

 

Skab din LedeStjerne og vær skaberen af dit liv!

Denne workshop er en individuel dag, hvor fuldt fokus er på dig og din vision.

Jeg var så forvirret og helt nede i kulkælderen, da jeg efter anbefaling fra en veninde kom til en Spirituel Rådgivning.

Og hold da op, at en time kan gøre så stor forskel. Jeg mærkede handlekraften og modet til at handle. Jeg havde stået i stampe i lang tid. Jeg blev mindet om det jeg kan, og det jeg ikke selv havde fokus på. TAK!

Kirsten, 35 år

Første gang jeg kom til Dorthe, stod jeg uden job, og da jeg havde lysten til at prøve noget nyt arbejdsmæssigt, valgte jeg en spirituel rådgivning.

Jeg havde svært ved at se mine muligheder, men det skal jeg love for blev tegnet op. Mine styrker, svagheder og livsværdier gør, at jeg nu er begyndt på en helt ny livsvej. Jeg kommer fortsat ved Dorthe et par gange om året. Det gør, at jeg bevarer overblikket over, hvad jeg gerne vil og lettere kan gå efter mine mål.

Kent, 39 år