fbpx

TALKS ABOUT er spirituelle foredrag med jordbundent nærvær.

Du vil i de forskellige TALKS blive klogere på, hvordan du selv kan indtage en yderlig dimension i det arbejde du udfører. I det liv du lever.

Talks about er let forståelige taler, som tager udgangspunkt i den energi vibration og frekvens, som er i rummet.

Læs mere…

Klogere på mig selv

Jeg er blevet klog på mig selv, og jeg ser i dag mit liv og mine mulighder på en helt anden måde.
Jeg vidste ikke, at livet kan have denne lethed. TAK!

Diana, 56 år

Hvad kan du forvente af et spirituelt foredrag som TALKS ABOUT?

TALKS ABOUT handler bl.a. om at lære, hvordan du bedst udnytter din spirituelle energi til at forbedre dig selv og dit liv.

Noget af det vigtigste, der ofte kommer op i spirituelle foredrag, er selvudvikling, meditation, mindfulness, bevidsthed og selvaccept.

Dorthe Juul er en levende taler, som taler direkte ind i behovet hos den pågældende gruppe præcis den dag .
Hun vil ofte forklare, hvordan disse forskellige elementer kan bruges til at hjælpe dig med at skabe mere glæde og mening i dit liv. Endelig understreges det, hvor vigtig det er at have et kærligt og opmuntrende miljø omkring sig, for at kunne forfølge sine drømme.

Du vil i de forskellige TALKS blive klogere på hvordan du selv kan indtage en yderlig dimension i det arbejde du udfører, og i det liv du lever.

TALKS ABOUT er let forståelige taler, som tager udgangspunkt i den energi vibration og frekvens, som er i rummet.
Talks about åbner for perspektiver som åbner op for en lettere og mindre knoklende måde at være i livet, hvor der leves og skabes fra et sted i fred og balance.

Alt afhængig af emne på de individuelle TALKS vil der blive talt om bevidsthed,livsformål, energi, sjæl, ego, flow og kærlighed. Og en ting du kan være helt sikker på, er at der bliver talt ind i lige det, der er brug for lige på det tidspunkt.

Intet emne er for stort eller for småt, men ens for alle emner er, at de tager udgangspunkt i en spirituel levevis.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om de muligheder der kan være for at arrangere et TALKS ABOUT foredrag i dit netværk, din virksomhed eller forening.

Hvem er Dorthe Juul

Dorthe Juul In-spirit speaker har lige fra sine tidlige år været bevidst om at alt er energi og hendes visionære syn ser klart, det der ikke kan ses med det fysiske øje.

Hun kanaliserer spirituelle inspirationer i større eller mindre forsamlinger, som dermed bliver nærværende og let forståelige.

Dorthe Juul har en positiv, åben, nysgerrig, rolig og meget jordnær tilgang til det spirituelle, og hun formidler det let forståeligt. Sine evner har hun fået grundigt udviklet på verdens bedste skole, Arthur Findley college i England, med over 1000 uddannelsestimer.

Dorthe
ønsker igennem sine Talks at inspirere til at højne den spirituelle bevidsthed og tænke mere i energi frekvens og vibration.
For på den måde leve i balance, lethed og mærke en dybere mening.

Se mere om Dorthe Juul her…