fbpx

Spirituel Rådgivning

Når du for alvor ser din egen essens,
viser magien sig lige der,
hvor du har allermest brug for det.

Spirituel Rådgivning

I en Spirituel Rådgivning vil der være fokus på hvor du er i dit liv, hvad der forhindrer dig i at skabe et liv der giver en dybere mening, vi ser på dine talenter, muligheder og din spirituelle vej.

En Spirituel Rådgivning vil give dig ro, retning og klarhed.

Du bliver styrket og handlekraftig, da der bliver skåret ind til benet af de udfordringer du står i.

Jeg går jeg på sjælsplan og åbner op for din sjælskald. Jeg bruger mine clairvoyante evner og går ind og ser, hvad der gør, at du fastholdes og tingene ikke lykkedes for dig.

Jeg bruger også coaching til, at du kan mærke din styrke til at tage de skridt din sjæl ønsker.

En Spirituel Rådgivning kan være transformerende, og vil give dig håb, tro og styrke, så du igen vælger den rette vej.

Kan også foregå over Skype.

Varighed 60 minutter 1200 kr.

Kombi behandling med healing/Rådgivning 1600kr.

Klippekort få 5gange (5 timer) for 5000 kr.

Jeg var så forvirret og helt nede i kulkælderen, da jeg efter anbefaling fra en veninde kom til en Spirituel Rådgivning.

Og hold da op, at en time kan gøre så stor forskel. Jeg mærkede handlekraften og modet til at handle. Jeg havde stået i stampe i lang tid. Jeg blev mindet om det jeg kan, og det jeg ikke selv havde fokus på. TAK!

Kirsten, 35 år

Første gang jeg kom til Dorthe, stod jeg uden job, og da jeg havde lysten til at prøve noget nyt arbejdsmæssigt, valgte jeg en spirituel rådgivning.

Jeg havde svært ved at se mine muligheder, men det skal jeg love for blev tegnet op. Mine styrker, svagheder og livsværdier gør, at jeg nu er begyndt på en helt ny livsvej. Jeg kommer fortsat ved Dorthe et par gange om året. Det gør, at jeg bevarer overblikket over, hvad jeg gerne vil og lettere kan gå efter mine mål.

Kent, 39 år