fbpx

“Når sjæl og legeme forenes, er du ustoppelig.”

Om mig

Jeg er spirituel rådgiver, livskrisecoach, clairvoyant, medie og healer.

Det er en kombination af alle disse elementer, der adskiller mig fra andre behandlere, og som gør, at jeg hurtigt får fat på kernen, som vi arbejder videre med for at nå til dit mål. Jeg bruger både min rationelle hjerne, min intuition og min spirituelle side, når jeg arbejder.

Jeg har dedikeret mit liv til at inspirere og guide mennesker til at skabe et liv med ro, glæde og en dybere mening.

Jeg tøver ikke med at bruge af mig selv og jeg er altid 100% tilstede i mødet med dig.

Spiritualitet er for mig en måde at leve livet på. Det handler meget om den måde jeg møder andre mennesker på – både privat og arbejdsmæssigt. Jeg er meget taknemmelig for det arbejde jeg har fået lov til at udføre, og det giver mig en dyb glæde at være med på vejen.

Jeg tror på:  At vi alle er lige

At vi kan skabe vores eget liv – lige som vi gerne vil have det, når vi bliver gjort fri af de overbevisninger og begrænsninger, som vi har lagt på os selv. At vi kan mærke den styrke vi har, så vores fulde potentiale kan komme i spil.

Når vi formår at kigge på vores livs historie og de kriser vi har været med i, så healer vi begivenhederne og sætter os selv fri.

At vi alle har svarene inde i os selv, og vi får alt den guidens vi har brug for, når vi kender vores sjæls stemme.

Min bagage:

 • Uddannet af Englands bedste medier
 • Fra 2018 udtaget til at deltage i et intensiveret medieuddannelses forløb under SNU i England
 • Huskøb som 17 årig – måtte have kongebrev for at handlen gik igennem.
 • Mor til to – første gang som 18 årig. Planlagt.
 • Selvstændig med Babysam forretning som 21 årig.
 • Salg af forretning efter 16 år, da det gik op for mig, at jeg ikke brændte for det længere.
 • Skilsmisse efter 20 års ægteskab.
 • Opsagt job i Finansiel sektor og startede op som selvstændig Spirituel Rådgiver.
 • Opereret for brystkræft- viste sig, at det ikke var kræft.
 • 3 skønne børnebørn.
 • Store spirituelle oplevelser allerede fra barnsben.