fbpx
Jeg sidder stadig med et smil på læben.

De to sidste kunder er gået, en datter som havde givet sin mor en session hvor vi tog kontakt til en kær afdød.

Da de kom ind af døren, mærkede jeg tydeligt deres nervøsitet, vi talte lidt om løst og fast for lige at få ro på sindet.

Moderens afdøde mand stod hele tiden ved min side, han havde set frem til at få kontakt med hans efterladte familie. ‘

Han havde underholdt mig med Elvismusik, lattermildhed og cigaretrøg med jævne mellemrum i løbet af eftermiddagen.

Da de to kvinder havde fundet sig til rette og jeg havde fortalt lidt om hvordan det foregår og hvad jeg gør, så slappede de mere af,

Manden begyndte at tale – igennem mig – til datteren som ikke var hans datter, men hun havde gjort en stor forskel for ham i hans liv. Det var vigtigt for ham at tale med hende først, for at vise sin kærlighed til hans kone.

Det var en dejlig mand med humor og jeg fik følelsen af at min mave hoppede af grin indimellem.

Han fortalte mig om hjemmerullede smøger som han ikke selv rullede, for enten blev de for hårde eller også blev de for slappe.

Men hans bedste smøg var en hjemmerullet som hans kone rullede.

Han fortalte om hvordan han lavede frikadeller- helt specielle frikadeller – som ikke var smagt siden. Hverken hustru eller hendes datter havde lavet frikadeller siden.

Han fortalte om de udfordringer de to kvinder havde været i, efter hans død og hvor flot de havde taklet det.

Som den beskyttende mand han var….. gav han også råd til hvordan de kunne takle noget af det de kæmpede med lige nu.

Ligesom glæden skinnede igennem da han fortalte om den stolthed han havde ved at datteren havde skiftet spor og gået efter hendes drøm.

Igennem hele sessionen var det kærligheden der var den røde tråd. Men også stolthed over de to stærke kvinder, som også fik bekræftet at bla. den følelse af nærvær med ham, som hans efterladte hustru indimellem følte- det er ham – som lige vil indgyde håb og kærlighed.

Det blik der var i deres øjne, da vi sagde farvel, gør mig så usigeligt taknemmelig, jeg kunne se den healing der havde fundet sted, og at jeg får lov til at være kanal for det, det gør mig meget ydmyg.

Vil du gerne i kontakt med en af dine kære afdøde, så er du velkommen til at kontakte mig via mail info@dorthejuul.dk se mere www.dorthejuul.dk

Kærligst Dorthe Juul