fbpx

For et par måneder siden, mødte jeg Anna.

Anna er sidst i 40erne, går ledig og da jeg talte med hende i telefonen, skinnede hendes frustration og vrede tydeligt igennem. “Hvorfor er det altid mig der skal lave alting” sagde hun.
I hendes ægteskab var hun den der lavede det meste, hun var også den der samlede veninderne og de næsten voksne børn servicerede hun også, og hendes forældre der var begyndt at skrante hvor den ene var indlagt, og Anna var den af søskende der boede tættest på og derfor hende der hjalp mest.

Hun var ved at sprænges.

Dødtræt af at blive taget for givet.
Fyldt op af at yde omsorg og være der for andre.

Hendes nattesøvn var dårlig, hovedpine havde hun også hver dag, hjertet bankede for hurtigt og hun havde svært ved at trække vejret… tangerende til angst anfald.

Kvinder som Anna oplever jeg ofte, jeg har været der selv.

Hun kunne ikke mærke sig selv.
Hun anede ikke hvad hun havde lyst til og hendes jobsøgning var meget tilfældig, mere et “Det skal jeg jo”
Det eneste hun ønskede var RO – Ro i hendes liv – RO i hendes tanker. RO

Hun har nu været i “Mærk Livet” forløbet i godt to af de fire måneder.
Og hold nu op hun rykker, det er så dejligt at se.

Service Anna er væk, vi har fået taget fat om roden, til at det var hende der stod med alle opgaverne.
Hun har arbejdet med hendes egen sårbarhed og den kvinde der sidder foran mig idag er meget mere beslutsom og …. Ja mere rolig end hun var for to måneder siden.

Hun har gjort et godt stykke arbejde og jeg er sikker på at de ændringer hun har lavet er langitdsholbare og jeg vil nyde at arbejde med hende i resten af forløbet. Hun har fået styrket sin forbindelse til sig selv og nu er det tid til at mærke hendes indre drive hvendes passion.
Der er ikke noget der gør mig mere glad når erkendelsen og visheden lander. Vi har selv den power der skal til. Det kræver dog ofte en der står på sidelinjen og hepper når vi tage de første skridt.

Jeg er taknemmelig for at det er mig, der stå på Annas sidelinje.

PS jeg glemte at fortælle at Anna skal til jobsamtale i næste uge, til et job hun for 3 måneder siden ikke havde troet hun kunne bestride, men hendes syn på sig selv er løftet, hun kender idag mere til hendes egne styrker og evner.

Se hvad jeg kan gøre for dig, og hele “mærk livet” forløbet  på www.dorthejuul.dk

Kærligst Dorthe Juul