fbpx
Kender du følelsen af at livet må da være noget mere?

Er du blevet din egen dørmåtte ?

Tror du at du skal gøre mere, end alle andre?

Jeg har lige afsluttet et individuelt ”Mærk Livet” forløb med en rigtig skøn kvinde. lad os kalde hende Anna.

Anna har en utrolig styrke, men hun vidste det ikke.

DET VED HUN NU.

Hun fandt sin egen styrke, da hun via “Mærk Livet” forløbet satte fokus på at hun VILLE have et godt liv hvor hun kunne mærke sig selv igen, hun gik vejen og hold da op det gør mig glad.

Som hun sagde den første gang. ” Jeg føler ingenting” hverken glæde eller ked af det hed… og sådan har det været i mange år.
Det første vi gjorde var at skabe forbindelse med krop sind og sjæl så hun kunne mærke hvad der gav hende glæde, og hvilken retning hun ville i livet.

Vi kiggede på de overbevisninger hun havde omkring sig selv. Overbevisninger hun havde fået i hendes opvækst, som ikke var specielt gode for hendes selvværd, som gjorde at hun ofte følte sig udenfor og anderledes når hun var sammen med andre mennesker.
Hun havde rigtigt svært ved at sige fra overfor andre.Hun følte at hun skulle yde ekstra, for at andre kunne lide hende.

Det gik op for hende, at hun ikke behøvede at bevise noget, hverken overfor andre, eller overfor sig selv.

Hun er dejlig ligesom hun er når hun lever indenfra og ud.

Hun er unik.

Jeg er meget ydmyg over, at få lov at se den opblomstring det var for hende, at komme på plads i sig selv igen. Den styrke som hun udviste, da hun fandt ud af at der var mere i livet,- også til hende- og at hun selv kan skabe det gode liv.

Lykken dumper ikke ned, men hvis vi bliver bevidste om hvad vi ønsker i vores liv, mærker det indefra, så vi får opbygget vores fundament, så kan vi begynde at forme vores liv, netop det at mærke hvad vi brænder for kan være svært at mærke når travlheden har taget over og vi ikke har forbindelsen mellem krop sind og sjæl.

Under den sidste session vi havde stod der pludseligt et blomsterbud med den skønneste buket, den var fra Anna og hun havde skrevet det smukkeste brev. Det gør mig så taknemmelig, at være på sidelinjen.
For arbejdet der er gjort, det er “Anna” selv der har ydet det, jeg har kun hjulpet hende med at blive på sporet, heppet og hujet.

Det kan lade sig gøre at skabe et liv, hvor der er plads til det, der giver dig glæde og overskud. Det kræver at du siger JA og vil gå vejen.

Der findes ingen Quikfix men til gengæld hvis du vælger dig selv og går vejen, er det varige ændringer du får.

I den proces, har vi brug for at der er en på sidelinjen, som tror på os, en som kan se det potentiale og de muligheder vi har, en hepper på os, og som hjælper os med at bevare fokus.

Jeg er så priviligeret at det i dag er mit arbejde.

Uddrag af brev:

Jeg sad på det nederste trin af stigen fyldt med tung energi og med en værdighed og selvtillid helt i bund og kiggede op mod lyset. Et sted der var uoverskueligt at komme til. Jeg sad som en stækket fugl med næbbet nedad og turde næsten ikke at kigge op.
Du lærte mig at rette ryggen og næbbet op og lærte mig at flyve som den fugl jeg er.
Med din hjælp har jeg fået min værdighed og selvværd tilbage og mere til.

Jeg tør være mig selv
Jeg tør at have mine egne meninger og holdninger
Jeg tør at vælge fra og til
Jeg tror mere på mig selv
Jeg handler mere ud fra mit hjerte
Jeg handler mere ud fra min intuition og mavefornemmelse
Jeg hviler mere i mig selv (hvilket var et stort ønske)
Jeg er glad for livet og min tilværelse og jeg FØLER glæde