fbpx

Jeg kiggede ind i kvindens øjne- de strålede- men der var også en ro som jeg ikke havde set, da hun kom ind ad min dør, en time før.

Hun havde haft kontakt med hendes mor- som hun havde mistet pludseligt, to år tidligere.
Da hun satte sig i stolen foran mig en time før, havde hun været spændt og jeg mærkede en sorg i hende.

Allerede inden hun kom, mærkede jeg hendes mors tilstedeværelse hos mig…. Jeg vidste, at hendes mor også så frem til kontakten med hendes datter.

Jeg talte med Anne – som datteren hedder- og satte hende ind i, at jeg ”bare” er kanalen og at hendes mor vil tale igennem mig. Hun begyndte at slappe af og jeg mærkede den åndelige verden rykke tættere på og jeg var ikke i tvivl om, at det var en kvinde som havde en meget tæt og kærlig kontakt til Anne.

De moderlige følelser fyldte mig og jeg mærkede den kærlighed og omsorg som kvinden havde for Anne.

Jeg beskrev kvinden for Anne og da jeg fortalte om et modermærke, der var blevet fjernet fra hendes kind- var der tårer i hendes øjne.

Det var på det tidspunkt at modermærkekræften blev opdaget.

Moderen dvælede ikke så længe ved sygdommen, men tog os med til minder fra et langt liv som vidnede om en stærk og meget kærlig kvinde.

Annes mor var meget tydelig og da hun fortalte om tøj, der var lagt pænt sammen og som lå snore-lige i skabet… blev energien intens… hun fortalte Anne om et chartek med papirer som var gemt bag det sirlige tøj, Chartekket var kommet frem efter at hun var gået over på den anden side.

Anne og hendes søskende havde ikke helt vidst, hvad de skulle gøre med oplysningerne på papiret.

Jeg så ikke, hvad det var – det havde jeg ikke brug for.

Jeg kunne kun videre-give fra Annes mor – at de skulle lade det ligge – de skulle ikke gøre noget ved det. Det var der ikke brug for.

Lettelsen fra Anne var mærkbar. Efter at jeg havde takket hendes mor for hendes tilstedeværelse, fortalte Anne at de papirer var nogle oplysninger som de havde valgt ikke at gøre noget ved – men Anne havde været i tvivl. Hun var glad for hendes mors bekræftelse.

At hendes mor også havde bekræftet at de drømme som Anne har omkring hendes mor… var hendes mor der kommer forbi, var en kærlig bekræftelse.

At mærke den healing der sker ved en kontakt med en kær afdød – gør mig altid meget taknemmelig og ydmyg.
Jeg stiller mig til rådighed og er kanal for den healing.

Du er hjerteligt velkommen ❤

Book tid online her:
https://system.easypractice.net/book/dorthe-juul-spirituel-radgiver#choose-service

Kærligst Dorthe Juul
Spirituel Rådgiver & Moderne Seér