fbpx

Afdødekontakt

Der findes to måder at leve livet på –

Som om ingenting er et mirakel eller

som om at alting er et mirakel.

    – Einstein

Afdødekontakt

Ved en afdødekontakt har du mulighed for at komme i kontakt med dine kære afdøde familiemedlemmer eller venner.

Jeg er intet andet end en kanal for den åndelige verden, og jeg formidler kontakten og videregiver de informationer jeg får igennem. Jeg kan ikke styre den åndelige verden.

Der vil typisk være beskrivelser af den kære afdøde, beskrivelser af hvordan de levede og agerede i livet. Det kan være vaner/uvaner, dødsårsag, minder, karakteristika og ofte med et budskab, der kan hjælpe dig videre i dit liv lige nu.

Jeg søger altid at få så konkrete oplysninger frem som muligt, så du ikke er i tvivl, i nogle tilfælde vil du nærmest kunne mærke den afdøde.

At tage kontakt til dine kære afdøde, kan være noget af det mest healende, du kan opleve. Healende for dig og healende for din kære afdøde.

Jeg er meget taknemmelig og ydmyg over at jeg er talerør og jeg bestræber mig altid på at skab et trygt og nærværende miljø.

1 time 1200kr

 

Tusind tak for at være min ” hjælper” til afklaring/forklaring på min vrede, sorg og savn…. uforståelig, uforklarligt. …..men så nærværende……

“Lad andre komme til dig”

Susanne

Jeg var skeptisk, men jeg er overbevist og det er endda på den kærligste måde. Jeg følte min far ved mig. Hans personlighed skinnede så tydeligt igennem og jeg fik klarhed og forløsning. Byrden blev lettet.

Helt fantastisk. Tak!

Kate